Βρείτε μας στο Facebook

Μαθήματα Κατασκευής Κοσμημάτων

Ελάτε τώρα στο Χαντρόπολις και μάθετε να φτιάχνετε μόνοι σας τα δικά σας κοσμήματα!

Τι θα μάθω να κάνω;

Προς το παρόν θα λειτουργήσουν τρία διαφορετικά τμήματα τα οποία θα αποτελούνται από μία σειρά μαθημάτων το κάθε ένα. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

  • Τμήμα Αρχαρίων – Αποτελείται από τρία διαφορετικά μαθήματα διάρκειας μίας ώρας το καθένα. Σε αυτά θα μάθετε να κατασκευάζετε απλά κοσμήματα χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, εργαλεία και υλικά.
  • Τμήμα Μακραμέ – Αποτελείται από δύο διαφορετικά μαθήματα διάρκειας μίας ώρας το καθένα. Σε αυτά θα μάθετε διάφορες τεχνικές μακραμέ.
  • Τμήμα Πλεκτών Κατασκευών με Σύρμα – Αποτελείται από δέκα διαφορετικά μαθήματα διάρκειας μίας ώρας το καθένα. Σε αυτά θα μάθετε να κατασκευάζετε κοσμήματα συρμάτινα, πλεγμένα με βελονάκι.

Από πόσα άτομα αποτελείτε το κάθε τμήμα;

Το μέγεθος των τμημάτων είναι το πολύ 5 άτομα έτσι ώστε τα μαθήματα να είναι όσο πιο ποιοτικά γίνεται. Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος το επιθυμεί προσφέρονται και ιδιαίτερα μαθήματα.

Πόσο είναι το κόστος για το κάθε μάθημα;

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του μαθήματος, αναλυτικές λεπτομέρειες εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα. Για τους φοιτητές, τους μαθητές και τους ανέργους ισχύουν ειδικές τιμές.

Ονομασία Τμήματος Αριθμός Μαθημάτων Συνολικό Κόστος Ποσοστό Έκπτωσης για Φοιτητές / Μαθητές / Ανέργους
Τμήμα Αρχαρίων 3 19€ -10%
Τμήμα Μακραμέ 2 14€ -12%
Τμήμα Πλεκτών Κατασκευών με Σύρμα 10 99€ -14%

Στο κόστος των μαθημάτων συμπεριλαμβάνετε και το κόστος όλων των υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του.

Το δικαίωμα έκπτωσης για τους φοιτητές αποκτάται με επίδειξη βεβαίωσης σπουδών ή φοιτητικής ταυτότητας, για τους ανέργους με επίδειξη κάρτας ανεργίας και για τους μαθητές με οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει ότι είναι μαθητές (π.χ. έλεγχος βαθμολογίας τριμήνου / τετραμήνου).

Στην περίπτωση των ιδιαίτερων δεν ισχύει ο παραπάνω πίνακας, το κόστος εξαρτάται από το μάθημα, και γι’ αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπάρχει κάποια δέσμευση στο πόσα μαθήματα πρέπει να κάνω;

Όχι, μπορείτε να κάνετε από ένα, έως όσα μαθήματα εσείς επιθυμείτε. Αν θέλετε λοιπών να κάνετε απλώς μόνο ένα μάθημα για δοκιμή, μπορείτε χωρίς κανένα πρόβλημα!

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους ή σε προχωρημένους;

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους, σε ότι επίπεδο και αν βρίσκεστε. Αναλόγως το επίπεδο σας, θα σας βάλουμε στο πιο κατάλληλο για εσάς τμήμα. Στόχος μας είναι να μάθουν όλοι κάτι χρήσιμο, είτε δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ τους με τη κατασκευή κοσμημάτων είτε είναι ήδη έμπειροι με το είδος.

Ποιες μέρες και ώρες γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο μετά τις 4:00 το μεσημέρι. Πιο συγκεκριμένα, τα διαθέσιμα τμήματα είναι τα ακόλουθα:

Μέρες Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο
17:00 – 18:00 (Τμήμα Αρχαρίων) 17:00 – 18:00 (Τμήμα Μακραμέ) 17:00 – 18:00 (Τμήμα Αρχαρίων)
Ώρες 18:00 – 19:00 (Τμήμα Μακραμέ) 18:00 – 19:00 (Τμήμα Αρχαρίων) 18:00 – 19:00 (Τμήμα ΠΚΣ)
19:00 – 20:00 (Τμήμα ΠΚΣ)

Προσοχή, στην περίπτωση των ιδιαίτερων δεν ισχύει ο παραπάνω πίνακας, η ώρα του μαθήματος κανονίζεται επιτόπου με τον ενδιαφερόμενο.

Πού γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται στο Χαντρόπολις στο χώρο του καταστήματος. Δηλαδή, στο Ίλιον στην οδό Φιλοκτήτου 87, ακριβώς απέναντι από το Benetton. Για να δείτε το χάρτη κάντε κλικ εδώ.

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα και πώς δηλώνω συμμετοχή;

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014, αλλά δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για τη δήλωση συμμετοχής. Μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε εσείς θέλετε! Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει είτε να έρθετε στο Χαντρόπολις και να μας το πείτε, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας μας στο 213 0240678 (ώρες καταστημάτων), στέλνοντας μας ένα email στο info@xantropolis.gr, ή ένα προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook facebook.com/xantropolis. Στη δήλωση ενδιαφέροντος, θα πρέπει επίσης να μας αναφέρετε τι ενδιαφέρεστε να μάθετε, καθώς και ποιά ώρα, ή ώρες σας ενδιαφέρουν με βάση τον πίνακα με τα πιθανά τμήματα που υπάρχει παραπάνω.

Υπάρχει κάποια προσφορά για όσους κάνουν μαθήματα;

Ναι, όλοι οι συμμετέχοντες στα μαθήματα έχουν δικαίωμα έκπτωσης 10% σε όλα μας τα είδη. Ισχύει μόνο για αγορές εντός του καταστήματος.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.